Over Supping Dutchies

De beste tips & locaties voor happy suppers

Missie

Supping Dutchies is de snelst groeiende community die zich focust op de beste en unieke content op het gebied van suppen. Tips & tricks, producten en accessoires, de mooiste locaties & alle praktische info, je vindt het hier allemaal. Waar andere ‘sup&surf’-sites voornamelijk gericht zijn op het verkopen van producten, legt Supping Dutchies het accent juist op het verzamelen van 'echte' info voor suppers en het vergroten van plezier. Supping Dutchies gelooft dat iedereen verliefd kan worden op suppen. Door het verzamelen van alle juiste info en de beste locaties, kan iedereen onbezorgd genieten van het suppen.

Vanuit het workout platform Shapeflix is deze specifieke community over suppen ontstaan. Beiden profileren zich als lifestyle brand welke ook een statement maken in actuele, sociale en maatschappelijke kwesties. Supping Dutchies verzamelen alle nodige informatie, zodat nieuwe en ervaren suppers zich kunnen oriënteren op hun aankoop, zonder beïnvloed te worden tot de verkoper zelf. Ook brengen we allerlei mooie locaties in kaart. In onze artikelen over locaties kun je alles vinden wat je nodig hebt. Zo weet je precies welke routes het leukst zijn en waar je dan bijvoorbeeld het beste kunt parkeren. Zodoende zullen jouw sup-vibes nooit verpest worden door lange zoektochten naar mooie locaties en waar je dan het beste kunt parkeren en het water op kunt. 


Sups & accessoires

Tot nu toe zijn de enige informatie artikelen geschreven en gepubliceerd door websites die boards & accessoires verkopen. Uiteraard willen zij jou de juiste informatie geven, maar alle info wordt gegeven vanuit het feit dat ze jou iets willen verkopen. Daarom staan er ook wel eens onjuistheden in en worden dingen heel belangrijk gemaakt die eigenlijk best meevallen. Supping Dutchies wil jou helpen bij het doen van de juiste aankopen door goede informatie te verzamelen en dingen uit te proberen. Zodoende hoor uit eerste hand van ervaringsdeskundigen welke producten er hot or not zijn. 


Maximaal genieten

Iedere supper kent wel een paar mooie plekjes en is benieuwd naar meer. Nieuwe locaties ontdekken is altijd leuk, maar er hangt wel een nadeel aan: je moet je sup mee naar het water nemen. Bij veel locaties in de natuur is gek genoeg nog best een zoektocht. Je wilt natuurlijk niet eerst een kilometer sjouwen met al je spullen. Daarom verzamelen de Supping Dutchies niet alleen overzichten van mooie locaties, maar brengen we ook in kaart hoe je alles uit jouw bezoek aan die plek kunt halen. Waar kun je het beste parkeren? Welke routes zijn het leukst? Voor niveau is het geschikt? Wat is er te zien en te doen en waar kun je lekker een ijsje halen of een hapje eten? Je leest het in onze blogs over de mooiste en leukste locaties. 


null

Ik ben Vénise, personal trainer, professioneel danser, fulltime goal crusher die ervan houdt om te knallen en gek op water. Omdat er in Nederland bijna nooit golven zijn, heb ik surfen eigenlijk niet heel erg kunnen leren. Maar man-oh-man wat ben ik verliefd op het board.


Op vakantie in Frankrijk aan Het meer van Annecy - te gekke omgeving trouwens - heb ik voor het eerst gesupt. De volgende dag heb ik meteen mijn eigen sup gekocht en sinds die ben ik er iedere zonnige dag op te vinden. 


Omdat suppen in Nederland nog erg upcoming is, is er weinig praktische info te vinden over leuke sup locaties en waar je dan bijvoorbeeld het beste kunt parkeren of het water op kunt gaan...

Je bent behoorlijk wat tijd kwijt aan het zoeken aan plekken haha. Daarom ben ik allerlei mooie locaties voor jullie aan het ontdekken en kun je bij Supping Dutchies álles vinden wat je moet weten om er een heerlijke sup-dag van te maken. 

Daarbij zijn de meeste informatie blogs te vinden op websites die boards verkopen. Ik vertrouw dat niet altijd zo haha. Tijd om bij Supping Dutchies alle (ervarings)deskundigen te verzamelen en met zijn allen het suppen in Nederland in kaart te brengen!

Heb je leuke tips? Vragen? Verzoekjes van locaties waarover ik verslag moet doen? Stuur me dan vooral een berichtje! :-)


xx Vénise van Supping Dutchies

Supping Dutchies geven jou

De leukste tour gidsen

Zin om een nieuwe locatie uit te proberen? In onze tour guides vind je alle info die je nodig hebt om optimaal te genieten van de door jou gekozen plek.

De beste tips & tricks

Geen onnodige dure aankopen of honderden euro's uitgeven aan overbodige accessoires. De Supping Dutchies verzamelen alle do's & dont's!

Workout & Techniek

Meer uit jouw sup-tour halen of jouw skills verbeteren? Met de tips van Supping Dutchie & personal trainer Vénise behaal jij een volgend level!